Coral Rx håll parasiter utanför ditt akvarium

Du har hittat det mest revolutionerande korall behandlingen.

Som de flesta vet kan en liten miss med att ha korall i karantän (Viket de flesta missar) leda till STORA konsekvenser.Vi på Coral Rx har gjort omfattande praktisk forskning för att ge dig det senaste för främja korallers hälsa. Med våra 20 års arbetslivserfarenhet av vattenbruk och korall partihandel har vi sett nästan alla korallkryp i havet.

 

Ny oberoende undersökning offentliggjord


Utdrag från artikel publicerad i Advanced akvarist, April 2009 Advanced Aquarist, April 2009

  • Korall Rx var den mest effektiva behandlingen ...

  • Coral Rx fungerade bra som korall dip. Att använda den här produkten skulle vara fördelaktigt för korall odlare, grossister, detaljhandlare, publika akvarier, och hobbyister att använda vid nyinköpta koraller.
  • Kemiska behandlingar utnyttjas som en förebyggande åtgärd som används för att utrota Plattmaskar innan de förs in i ett akvarium. Dessa kemiska behandlingar kallas korall dip.

  • Karantän av koraller och levande sten med korall dip är det bästa sättet att hantera marina Plattmaskar eftersom det hindrar deras införande, och kringgår problemen i samband med convolutrilobid toxiner utsläpp.

  • Skörd korallrev (arter) för att ersätta förlorad korall genom convolutriloba toxin release är miljömässigt dyrt, och bör förhindras med hjälp av korall dips.